Over ons

Wij zijn een klein familiebedrijf met reeds wat ervaring..

1997: “Aquabathrooms”, het voormalige CuisiBeau, wordt opgericht door Beaudouin en start met de verkoop en plaatsing van badkamers.

2000: Van de kleine, iet wat amateurisitsche werkruimte in de aanpalende garage aan het ouderlijk huis, verhuizen we naar de industriezone in Gingelom waar we ons als eerste bedrijf vestigen. De industriezone is in volle bloei, onze toonzaal is nieuw en na elke opendeurdag horen we hoe sfeervol die is ingericht. We doen daarom ook geregeld totaalinrichtingsprojecten.

2002: We breiden uit en beginnen nu ook met de verkoop en installatie van keukens.

We staan jaarlijks op beurzen als Cocoon en Batibouw waar we zelf bijleren over andere takken uit de bouwsector en we up-to-date leren blijven met de nieuwste woontrends. Op Cocoon leren we hoe belangrijk decoratie en andere afwerking is voor een geslaagde keuken en badkamer. Dat inspireert ons om ook tegelwerken te doen. Die stap was logisch gezien de broers uit de familie allen tegelaars zijn.

2010: Inmiddels verkopen en plaatsen we keukens, badkamers en tegels. Maar onze toonzaal is verouderd. We besluiten om een nieuwe winkel te bouwen en alles zelf te doen. In 2011 vangen we de bouwwerken aan met onze 3 werknemers.

bg1.jpg2012: Opening van de showroom die werkelijk van de eerste steen tot het laatste likje verf zelf werd gerealiseerd. Onze werklui hebben heel wat ervaring opgedaan. Boven de showroom is een woonloft eveneens door ons gerealiseerd en gedecoreerd. Een nieuwe naam, een nieuwe look, een nieuw logo maar dezelfde bagage: een familiebedrijf met 25 jaar ervaring, geen verkopers in maatpak maar adviseurs aan huis die de werken eveneens zelf uitvoeren kortom een persoonlijke aanpak. Van de eerste steen tot het laatste likje verf… alles kiezen in 1 showroom, alles laten plaatsen door 1 team.

Het CuisiBeau-team